Pozdravljeni,
Od 12. aprila dalje lahko dostopate do elektronskih anket preko VISa. Te ankete nadomeščajo dosedanje ankete o pedagoški usposobljenosti profesorjev, ki so se vsako leto izvajale v predavalnicah. Tokrat imate dostop do njih vsi preko svojega računa na VISu. Izpolnite ankete o pedagoški usposobljenosti profesorjev, prav tako pa tudi anketo o strokovnih službah in njihovi učinkovitosti.
ANKETE BO MOGOČE IZPOLNJEVATI DO 30. MAJA!!!
Nekaj pomembnih navodil:
- Ankete lahko študenti izpolnjujejo do 30. maja (ni treba vse
naenkrat, lahko nekaj danes, nekaj jutri...)
- Ankete bodo potekale tako kot v preteklih letih za lansko šolsko leto.
- Ankete izpolnjujete LE za lansko šolsko leto in SAMO za profesorje in predmete, ki ste jih lani poslušali.
- Če ste pri nekem predmetu imeli dva profesorja, ocenite oba.
- Bodite resni, pošteni in objektivni pri ocenjevanju!
- Anketa je še vedno povsem ANONIMNA, kljub predhodni prijavi v VIS.
- Izpolnjevanje anket sicer ni obvezno, vendar je to najlažja pot, da izrazite svoje mnenje in oceno! Poleg tega pa so rezultati pomemben faktor pri podaljševanju ali podeljevanju habilitacij univerzitetnim profesorjem. Vsak profesor naj bi tudi prejel rezultate anket o svojem pedagoškem delu, kar naj bi pomembno vplivalo na kakovost njegovega podajanja snovi.
Če imate v zvezi z reševanjem anket težave ali kakršnokoli vprašanje, me kontaktirajte na mail
petrablei@yahoo.co.jp in vam bom z veseljem odgovorila. Jaz sem jo že izpolnila in ni bilo težko smeško