All Star obutev si lahko izberete v različnih barvah

allstarkeNobenega dvoma ni, da so legendarne allstarke odlična izbira za vsakogar, ki išče vsestransko in cenovno ugodno obutev za vsakodnevno uporabo. Med mnogimi odlikami teh čevljev pa zagotovo izstopa tudi ikonični dizajn, ki je za marsikoga skorajda najpomembnejši dejavnik pri izbiri All Star superg. Le kdo ne bi prepoznal podobe lahkih čevljev z visokimi gležnji in belo kapico? A prav zaradi prepoznavnosti te klasične podobe allstark je nekoliko nenavadno, da so te na voljo v vseh mogočih barvnih kombinacijah, pa tudi v različnih dizajnih in raznolikih materialih!

Nekatere barvne kombinacije seveda veljajo za klasične. Bele kapice najbrž nikoli ne bodo šle iz mode, saj so nujna sestavina za klasične Converse All Star superge. Belo barvo v klasičnih kombinacijah dopolnjuje enobarvno blago, predvsem v črni, modri ali rdeči barvi, priljubljeni pa so tudi povsem beli čevlji. A s tem se neskončna paleta barv in kombinacij šele začne – allstarke so na voljo v prav vseh mogočih barvnih kombinacijah. Kapice niso le bele, temveč so lahko obarvane povsem po vaših željah, enako velja za barvo blaga. Enobarvna podoba je na prodajnih policah hitro pustila nekaj prostora tudi za drugačne dizajne – sodobne allstarke so poslikane z najrazličnejšimi vzorci v vseh barvah mavrice, pa tudi s prepoznavnimi podobami in celo s slikami po izbiri kupca! Pestrost barvnih kombinacij zaokrožujejo še vezalke, ki lahko hitro razgibajo podobo čevljev, enako pa velja celo za barve podplata.

Res je torej, da je All Star obutev na voljo v različnih barvah, a tudi v drugih ozirih tem čevljem ne manjka pestrosti. Poleg klasičnih Converse All Star superg najdemo tudi takšne z nizkimi gležnji, pa tudi v izvedbi pravih škornjev, celo sandalov in podobno! Domišljija vsekakor ne bo ovira pri izbiri allstark, saj lahko vsakdo najde model, ki mu je pisan na kožo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.