Apartmaji Hvar Last Minute

apartmaji hvarJuhuuu, končno je dopust tu. Smo vse vzeli? Kopalke obvezno, pa sončno kremo, klobuček, brisače, lahko obutek in oblačila. Hm… tisto, kar smo morebiti pozabili, bomo pa dokupili na Hvaru. Ker odhajamo na otok Hvar. Med apartmaji Hvar smo se odločili že predhodno, tako da je menda za nas že pripravljen. Sedaj nas pa še čaka prijetna pot do tja. Seveda je prijetna, četudi morebiti ne maramo vožnje, saj vemo, kam in zakaj odhajamo. Klikniet na povezavo, če vas zanima ponudba Last Minute Hvar.

Naposled smo prispeli. Že ta vonj in pogled na morje nas kar sili, da se po kratkem počitku preoblečemo in odrinemo med morske valove, na sončenje na bližnjo obalo. Hitro poiščemo svojega med apartmaji Hvar, odložimo stvari, pohitimo spoznati okolico. Že med apartmaji Hvar ugotavljamo, kako odlična lokacija je to, kajne? Kako super se bomo imeli! Apartma pa je tako prijeten in domač, da smo se ga hitro navadi. Sedaj pa je končno čas za odhod na obalo! Poiščemo svoj prostor pod soncem, položimo brisačo, se vležimo in sprostimo, uživajmo in odmislimo vse pereče skrbi. Malce se še počofotajmo v vodi in glej ga zlomka, kako čas mineva. Čas je, da se odpravimo nazaj in znova se znajdemo med apartmaji Hvar. Sedaj vidimo, kako pomembni so ti.

Ko smo med apartmaji Hvar naleteli na svojega, se običajno stuširamo, nekaj skuhamo ali pa se odpravimo in zunaj nekaj pojemo. Potem pa na kakšen sprehod. Kako pa zgleda vaš dan na Hvaru? To je ena od možnosti, seveda ne bomo odšli predno ne spoznamo uličic Hvara, raznih dogodkov in aktivnosti ter zanimivosti. Vendar pa – vsak po svoje najde užitek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.