Otroške stenske nalepke

otroske-stenske-nalepkeOtroci so naše bogastvo. Želimo jim nuditi vse, kar si zaslužijo. Vse, kar jim bo zagotovilo lepo in prijetno otroštvo. Želimo jim le najboljše. Njihove majhne glavice veliko tuhtajo in razmišljajo, o risanih junakih in o drugih njim zanimivih stvareh. Privoščimo jim igrače in tudi druge priboljške. Njihova soba pa mora biti pravljična, kajne? Zato, da se bodo v njej počutili odlično. Sedaj so otroške stenske nalepke tako in, da jih ima skoraj vsak otrok.

Kateri risani junak je vašemu malčku všeč? Katere stvari ga zanimajo? Kakšni so motivi, kateri pritegnejo njegovo pozornost? Poleg »koga« se bo počutil varno in odlično? Kdo ga bo spravljal v dobro voljo, ko bo v svoji sobici? Vse to se lahko sedaj znajde tudi na njegovih stenah. Namreč, otroške stenske nalepke so raznih motivov in vzorcev, tako, da lahko za svojega malčka najdete prav takšno, ki bo ustrezala oziroma izpolnjevala njegove želje.

Sedaj si pa predstavljajte to veselje ob pogledu na steno, ko bodo njegovi junaki gor. Mogoče živalski vrt, ali kaj drugega? Ne glede na njegove želje, ustvarjalci nenehno ustvarjajo različne otroške stenske nalepke. Zato, da lahko osrečijo prav vsakega malčka.

Ne glede na starost, vsak ohrani otroka v sebi, kajne? Prebudi se le v določenih situacijah. Mogoče si tudi sami želite kaj iz otroške domišljije? Ali pa je vaš otrok starejši? Nič hudega, kajti otroške stenske nalepke so kot nalašč zanj! Osrečimo ga lahko kljub njegovi starosti. Seveda, v kolikor izberemo motiv, kateri mu bo všeč. In, kakšno poplačilo potrebujemo sploh? Razen nasmeha, veselja in sreče? Tako enostavno lahko nekoga osrečimo, da si ne smemo dovoliti, da te priložnosti ne izkoristimo. Brž po motiv in mu zagotovite otroške stenske nalepke. Saj veste, zakaj, kajne? Za lastno zadovoljstvo, ker boste osrečili nekoga, ki vam tako veliko pomeni in vi njemu, seveda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.