Sodni prevodi v več kot 30 jezikov

Sodni prevodi zahtevajo maksimalno mero natančnosti, poleg tega pa je tudi nujno, da jih opravijo s strani Ministrstva pooblaščeni sodni tolmači. Tako v podjetju Multilingual sodelujemo s preverjenimi in zaupanja vrednimi prevajalci, ki poskrbijo za kavlitetno prevajanje besedil, poleg tega pa vam lahko priskočimo na pomoč ne glede na to, kako specifične sodne prevode potrebujete.

Zagotovimo vam prevajanje v več kot 30 jezikov, pri čemer poskrbimo, da so sodni prevodi narejeni brezhibno in v dogovorjenem časovnem roku. Običajno so sodni prevodi potrebni pri različnih administracijskih postopkih, zato je dobro vedeti, da lahko na nas vedno računate.

Hitro in učinkovito prevajanje
Tudi v primeru časovne stiske vam priskočimo na pomoč in sodni prevodi do 5 strani besedila so lahko v izrednih situacijah urejeni že v istem dnevu. Kot piko na i vam zagotovimo tudi izjemno konkurenčne cene ter vam natančen strošek sporočimo že ob začetku sodelovanja, tako da pri nas točno veste, kaj lahko pričakujete.

Izberite zanesljivo prevajanje in si sodni prevod ob prvem naročilu zagotovite z dodatnim 10 % popustom. Več na multilingual.si

Sodni prevodi po nizkih cenah.
Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.