Kupujete pisarniško pohištvo?

pohistvo-pisarnePisarniško pohištvo kupujemo vsaj za nekaj let. Prav zaradi tega je treba posvetiti načrtovanju pred nakupom pisarniškega pohištva kar nekaj časa. Pri izbiri pisarniškega pohištva lahko izbiramo med različnimi materiali, čeprav je najpogostejši še vedno les. Pri zasnovi več pisarn seveda potrebujete načrt, da čim boljše izkoristite prostor, v katerem bodo pisarne.  Če potrebujete nasvet strokovnjaka glede pravilne izbire pisarniškega pohištva, potem vam svetujemo, da obiščete spletno stran podjetja Matson, ki se že vrsto let ukvarja z izdelavo pisarniškega pohištva in ima tudi številne reference.

Pri načrtovanju seveda izbirate med popolnoma izoliranimi pisarnami, pisarnami, kjer so pisarniške mize sodelavcev drug poleg drugega ali le nekoliko ločene. Če želite, se lahko pisarne tudi delno pregradijo, in sicer z raznimi pregradnimi stenami. Pri izbiri predalnikov in manjših omar premislite tudi o tem, če morda potrebujete kakšen predalnik oz. omaro s kolesi.

Prednost omar oz. predalnikov na kolesih je v tem, da jih lahko zmeraj prestavimo na želeno mesto. Manjše omare ali predalnike lahko naročimo tudi s policami, ki jih izvlečemo in nam služijo kot odlagalne površine. Pri izbiri pisarniškega pohištva je treba razmisliti tudi o ognjevzdržnih predalnikih ali o ognjevzdržnih kartotečnih omarah. V pisarnah je po navadi, kar dosti listin zaupne narave. V tem primeru potrebujete tudi predalnike s ključavnico. Za dragocenejše gradivo oz. listine pa velja razmisliti tudi o trezorju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.