Apartma Lošinj

losinj apartmaPrišel je čas, ko že veselo pripravljamo plavutke, pomerjamo kopalke, napihujemo žoge, rokavčke, balončke in druge pripomočke za na plažo. Če smo pa letos malo bolj pozni, pa kar urno rezervirajmo nekaj tudi za nas. Kam letos na oddih? Tistim, ki se odpravljate v mesto Lošinj, priporočamo, da pogledate njihovo ponudbo apartmajev (http://www.apartma-losinj.com/), ki je zares velika. Lošinj je hrvaški otok, ki meri v dolžino kar 31 km. Leži na severu Jadrana v zahodnem nizu Kvarnerskih otokov.

Lošinj od Cresa v naselju Osor loči 11m širok umetni kanal, preko katerega je zgrajen vrtljiv most. Najem apartmajev je možen v centru mesta, kot tudi v bližini plaže, vse je odvisno od naših želja in potreb.

Tudi finančno gledano se najde za vsakega nekaj. Cene sovpadajo z urejenostjo apartmaja, njegovo velikostjo, opremo in bližino do morja. Če se odpravljate kot družina je najem manjšega apartmaja dovolj, v kolikor pa bo letošnji dopust bolj razgiban in se boste tja napotili kot skupina, s prijatelji, je pa bolj primeren kak večji apartma z več spalnicami.

Tudi urejena zunanjost je velikokrat želja iskalcev, sploh kakšen žar pod drevesi, kjer se lahko malo odpočijemo. Če se odpravljate na dopust kot družina, sploh če imate malega otroka, vam priporočamo, da izbirate apartmaje, ki so prilagojeni vašim potrebam in potrebam vašega otroka, torej morebitna igrala v bližini, kakšen park, …

Kamorkoli vas bo zanesla pot, vam želimo obilo zabave in doživetij. Ne glede na to kje smo, se moramo zabavati, sprostiti in si napolniti baterije za nove izzive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.