Jezikovna šola za učenje tujih jezikov

jezikovna šolaJezikovne šole ponujajo številne jezikovne tečaje za različne starostne skupine. Nekateri jezikovni tečaji so tudi tematsko usmerjeni. Jezikovna šola ponuja tečaje za številne tuje jezike (angleščina, nemščina, francoščina, špančina,…). Za več informacij kliknite na http://jezikovna-sola.com/.

Izmed tematsko usmerjenih je še posebej aktualna poslovna angleščina. Jezikovni tečaji v povezavi s poslovno tematiko so še posebej primerni za poslovneže, saj jih seznanijo s terminologijo, ki je pomembna v poslovnem svetu. Če potrebujete znanje v povezavi s kakšno drugo tematiko pa pridejo v poštev predvsem tečaji, kjer si lahko tematiko izbirate sami. V tem primeru se lahko učitelj tujega jezika posveti samo vašim zanimanjem.

Zavod RS za zaposlovanje organizira tečaje tujih jezikov kot pripravo na delo v tujini. Tovrstni tečaji so za brezposelne zastonj in se jih vsekakor splača obiskati. Na voljo so predvsem jezikovni tečaji angleščine, nemščine ter italijanščine.

Obisk jezikovnega tečaja vam odobri svetovalna delavka, vendar le v primeru, če ugotovi, da vam bo kateri od tečajev koristil pri iskanju službe. Cilj tovrstnega jezikovnega tečaja je, da je udeleženec sposoben napisati prošnjo v tujem jeziku ter je pripravljen na intervju za službo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.