Odkup lesa

odkup-secnja-lesaDandanes mora marsikdo dvakrat obrniti vsak evro. Pri tem pa prepogosto pozabi, da ima v lasti nekaj, kar je lahko kar precej vredno. To je gozd in les v njem. Odkup lesa lahko reši marsikatero finančno stisko. Po vaseh se starejši ljudje sploh ne zavedajo, da imajo od gozda, ki se prenaša iz roda v rod že nekaj generacij, kakšno korist. Zgodi se tudi, da kakšna starejša gospa, ki je gozd podedovala po možu, ne ve kje se ta sploh nahaja. In če ona in ta mladi v družin nimajo informacij in izkušenj z gozdom, ga prepogosto pustijo kar propadati. Ali pa ne vedo, da se da z lesom dobro zaslužiti. Hiter in enostaven odkup lesa nam lahko pomaga zvišati življenjski standard z našim minimalnim vložkom.

Ni se vam treba z družino odpraviti v gozd in odvleči debla do lokalnega mešetarja. Na srečo je veliko bolj enostavno. In za vas popolnoma varno. Dandanes se lahko te stvari rešujejo preko spleta. Starejši ljudje bodo verjetno raje poklicali na telefonsko številko. V vsakem primeru pa bo rezultat enak. Strokovna ekipa izkušenih gozdarjev bo prišla pogledat vaš gozd. Ponudili vam bodo ceno za odkup lesa. Če se boste z njo strinjali, bodo strokovno posekali drevesa ter poskrbeli za njihov odvoz. Oni se bodo pripeljali z znanjem, pravo opremo in pravimi zaščitnimi sredstvi. Vi boste na koncu le preštevali denarce, ki ste jih zaslužili z svojim gozdom.

Marsikdo kar pozabi, da ima v lasti gozd. Sam ne ve, kako si lahko z njim pomaga. Zakaj bi imeli gozd le zato, da vam po njem hodijo sosedje in nabirajo gobe. Po njem vam trimčkajo mestne srajce in se sprehajajo planinci na poti v gore. Kdo parkira ob poti in pelje na sprehod svojega psa. Pokličite za odkup lesa in imejte tudi vi nekaj od vašega gozda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.