Poceni kartuše

poceni kartušeVsako podjetje potrebuje drobni material. Za naročanje tega je običajno zadolžena ena od oseb v glavni pisarni. Poleg papirja, nalivnikov in barvnih lističev za označevanje, mora poskrbeti tudi za kartuše. Pri naročanju teh pa večkrat pride do napak. Ko naročamo kartuše, moramo biti pozorni na oznake. Pomemben je model in oznaka tiskalnika. Uporablja vaš tiskalnik eno ali več različnih kartuš? Preverite različne ponudbe. Kartuše po ugodnih cenah lahko dobite na spletni strani http://www.tiskajpoceni.com/.

Pri paketih več barv je pogosto na voljo kakšen popust ali dodatno darilo. Lahko pa so na voljo tudi take, s katerimi lahko naredimo več izpisov. Za nekaj evrov več kupimo večjo kartušo, razlika pa se hitro pokrije z dodatnimi izpisi. Najenostavneje in najceneje bi bilo, če bi podjetje uporabljalo več enakih tiskalnikov, vendar temu običajno ni tako.

Pri večjih naročilih ne pretiravamo. Dovolj je, če imamo na zalogi rezervne kartuše v normalnih količinah. Če nam bodo stale v omari, jim bo potekel rok trajanja. Pozorni moramo biti tudi na porabo. Hitro bomo ugotovili, katere moramo menjati bolj pogosto. Tiskalniki, ki stojijo v kotu pisarne in se nanje ne tiska, bodo po nekaj mesecih neuporabni. Zasušene kartuše v napravah pa so lahko prava nadloga.

Če imamo v pisarni le eno multifunkcijsko napravo za celo nadstropje, je vodenje evidence veliko lažje. Naročimo le ene kartuše v zadostni količini. Pri večjih paketih pa bomo deležni še kakšnega popusta. Izognemo se tudi dodatnim stroškom. Mnogi zaposleni zlorabljajo službene tiskalnike za tiskanje osebnih dokumentov. Najde se tudi kdo, ki natisne v službi vsako otrokovo seminarsko. Če je tiskalnik na sredi pisarne, bo vsak najprej pomislil preden bo stisnil tipko natisni pri čem, kar ni povezano z službo. Prav tako pa ljudje tiskajo manj, če vedo, da bodo morali vstati od mize in se sprehoditi čez prostor. Če bomo konec meseca preverili statistiko na napravi, bo razlika pri porabi očitna.

Kliknite na povezavo, če vas zanimajo poceni tonerji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.