Bachove kapljice

bachove-kapljiceVelikokrat se nam posledično zaradi stresa ali drugih življenjsko pretečih situacij zgodijo neprijetne in nepredvidljive stvari, kot so razna bolezenska stanja in razne okvare, kar pa je seveda zelo nezaželjeno in jih poskušamo odpraviti. Bodisi se odpravimo k zdravniku ali poskušamo stvar rešiti drugače, z naravnimi zdravili, alternativnim zdravljenjem, ipd. Ste že slišali za Bachove kapljice? Kupite jih lahko v spletni trgovini Medilip na naslovu http://medilip.si/prodajni_program/bachove_kapljice/.

Bachove kapljice so cvetne kapljice, katere je razvil angleški zdravnik Edvard Bach in tako izumil metodo zdravljenja, ki je danes zelo uporabna in predvsem dobrodošla pri raznih bolezenskih okvarah. Gre za način zdravljenja, ki je zelo podoben homeopatiji. Zdravnik je tako našel kar 38 nestrupenih rastlin iz katerih so esence tudi pripravljenje, tako gre za cvetno zdravljenje, ki se osredotoča na globlje vzroke bolezni in ne samo na simptome. Bachove kapljice so tako danes našle svoje mesto na policah marsikaterega posameznika, ki za svoje zdravje želi skrbeti popolnoma naravno.

Bachove kapljice so tako uporabne predvsem pri telesnih in tudi duševnih neravnovesjih. Kar pa je odlično pa je to, da na Bachove kapljice ne moremo biti alergični in so tako uporabne in dobrodošle prav za vsakega posameznika. Prav tako jih lahko uporabljajo tako otroci kot tudi nosečnice. Običajno gre za mešanico, ki vključuje 7 svetnih esenc. Je pa pomembno in za dober učinek seveda, da jih uporabljamo po predpisih. Če jih nekako povzamemo, gre za naraven način zdravljenja, saj so čista izvirska voda, katera nam ne more škodovati, lahko pa pomaga.

Vas zanima rešitev za podaljševanje trepalnic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.