Orka, učinkovita energija

Orka (http://si.orcaenergy.eu/) je zagotovilo za učinkovito izrabo energije. Učinkovitost je danes pojem, ki pridobiva na veljavi. Spremlja nas na vsakem koraku. V bivalnih prostorih je učinkovitost usmerjena v čim bolj dostopno zagotavljanje čim večjega udobja. Zdi se učeno, vendar gre za zelo preprosta dejstva. V bivalnih prostorih udobje pomeni, da nam ni ne prevroče in ne pretoplo ter se na splošno dobro počutimo. Za zagotavljanje te zahteve pa želimo imeti čim manj stroškov.

Zagotavljanje teh lastnost je potreben stalen razvoj in napredek. Opazimo ga ne le v svojih bivalnih prostorih, ampak tudi povsod kjer živimo, ustvarjamo in smo prisotni. Razvoj in napredek je pri Orki stalnica. Zagotavljajo jo vrhunski strokovnjaki.

Orki zaradi vsega naštetega velja zaupati, kot dobremu partnerju pri uresničevanju koristi investicij, nudi pa tudi svetovanje in vse ostale storitve.

Podjetje ima v proizvodnem programu vrhunske ogrevalne in hladilne sisteme, kot so klima naprave, paletne peči in toplotne črpalke. Vrhunskost se med drugim kaže v zadovoljevanju najstrožjih standardov, zagotavljanju celotni paleti storitev pred in po nakupu ter prisotnost na slovenskem tržišču kot na tržiščih širom celotne regije. Ustreznost strogim standardom je danes praktično samoumevno. Vsak kupec mora dobiti izdelek in storitev, ki jim ustreza v vsakem primeru, ne glede na njegove zahteve in izbiro.

Poleg tega visoki standardi zahtevajo in omogočajo, da lahko svojo izkušnjo nadgradi in je za svojo izbiro lahko tudi nagrajen. Nov izdelek ali storitev mora zagotavljati uporabniško izkušnjo skladno z zagotovljenim. Nagrada za zaupanje v visoke standarde pa se danes pridobi preko investicije v izkoriščanje razpoložljivih obnovljivih virov energije ter energetske učinkovitosti stanovanjskih stavb.

Kupec tako dobi celotno ponudbo izdelkov in storitev, od zamisli do dolgoletne uporabniške izkušnje. Za zagotovitev kakovostne izkušnje ogrevanja in ohlajanja je dovolj, da se obrne na podjetje. Začetek izkušnje predstavljajo uskladitev želja in možnosti. S strani proizvajalca jih usklajujejo strokovno usposobljeni sodelavci. Na podlagi dolgoletnih izkušenj bodo znali kupcu svetovati ter predstaviti najboljšo rešitev za individualne zahteve v celotni dobi uporabe. Ker gre za dolgoročno naložbo niso pomembne le storitve in izvedba pred začetkom uporabe, ampak tudi v času uporabe. Strokovni sodelavci se tega zavedajo, ta zahteva jim predstavlja izziv nove izkušnje. S tem nadgrajujejo svojo zavezanost odličnosti.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.