Prevajalci, ki naredijo prevode po meri naročnika

prevajalciPrevajalci morajo biti poleg strokovnjakov za slovnico in izbrane tuje jezike tudi pravi mojstri besed, saj je potrebno sporočilo in vsebino iz enega jezika čim bolj učinkovito in dosledno prenesti v tuji jezik, ki ima čisto svoje zakonitosti. Tako imajo prevajalci pred seboj vedno izziv in vsako besedilo prinese nekaj novega. Prevajalci v podjetju Multilingual niso le strokovnjaki na svojem področju, temveč jih odlikujejo tudi bogate izkušnje, ki so pri prevajanju zahtevnejših in strokovnih besedil še posebej dragocene.

Projekt glede na tematiko vedno posredujemo tistemu strokovnjaku, ki je posebej specializiran za izbrano področje, tako da dobro pozna terminologijo in pravila posamezne stroke. Ravno to je tisto, kar pogosto odtehta in poskrbi, da vaše besedilo v tujem jeziku res zadene bistvo ter ustrezno nagovori.

Prevajalci, ki obvladajo svoje delo
Mnogi zadovoljni naročniki so se nam oglasili in pohvalili prevode, saj so dobili povratne informacije od govorcev ciljnega jezika, ki še posebej s posluhom prepoznajo vse nianse besedila. Tudi naši prevajalci so naravni govorci jezika, ki poznajo izhodiščni jezik, tako da lahko res poskrbijo za vse podrobnosti.

Na voljo smo vam tudi, če potrebujete zaključni pregled in lekturo besedila, preden ga uporabite. Tako bomo odpravili morebitne slogovne in jezikovne nedoslednosti, da bo besedilo ob nagovoru vaše ciljne skupine zares zaokrožena celota.

Ponosni smo vedno, ko se k nam ponovno vrnete in za zveste naročnike ponujamo tudi dodatne ugodnosti in popuste. Sodelovanje z prevajalsko agencijo Multilingual se vedno splača, zato se veselimo vašega kontakta.

Prevodi po meri naročnika.
Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si. Naročilo lahko oddate tudi preko spletne strani Multiligual.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.