Apartmaji Umag

umagPo pregledu internetne strani sem zasledila, da se veliko apartmajev izdaja tudi v mestecu z imenom Umag. Za vse, ki tega prelepega mesta še niste obiskali, naj vam navedem nekaj dejstev o njem. Zagotovo vas bodo že samo besede zapeljale in se boste rade volje podali na pot proti temu lepemu kraju. Umag je mesto, ki se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Preverite ponudbo apartmajev v Umagu – kliknite na povezavo http://www.apartmaji-umag.com/.

Slikovito istrsko mesto Umag na Jadranski obali izstopa z izjemno lepoto. Zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške, Umag šteje za vrata Istre iz Evrope.

V trenutku, ko se boste z svojo drago ali dragim pripeljali v mesto vas bo le to neskončno očaralo. Ko zagledate mediteranske pejsaže in začutite vonj Jadranskega morja v zraku, vedeli boste, da se nahajate na posebnem mestu.

Mesto Umag poleg odličnega morja ponuja tudi številne priložnosti za zabavo. Tekom poletja se vrstijo številni dogodki in zabave, ki so namenjeni prav zabavi domačim in turistom.

Impresivna arhitektura, vrhunske restavracije in čudoviti pejsaži veliko prispevajo k posebnemu čaru mesta. Torej, če sem vas vsaj malo prepričala z omenjenim zgoraj vas vabim, da se pridružite številnim drugim, ki ravno ta hip skrbijo za svoj dopust. Številni prav ta trenutek udarjajo po tipkovnici telefona in rezervirajo termin, katerega bi radi preživeli z svojimi bližnjimi na morju.

Kamorkoli se boste odpravili, vam želim prijeten dopust in veliko slik, da bodo vsi lepi trenutki obeleženi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.