Apartmaji Rovinj

rovinjV poletnem času bodo imeli šolarji počitnice, starši dopust, torej je že skrajni čas, da si rezerviramo morje, če tega še nismo naredili do zdaj. Kam nas bo pa letos zanesla pot? Prepričana sem, da ima vsak svojo željo, jaz pa naj vam podrobneje opišem Rovinj. Če boste potrebovali apartma v Rovinju, kliknite na povezavo http://www.apartmaji-rovinj.com/.

Rovinj je mesto in pristanišče na zahodni strani hrvaške Istre, severno od Pule. Občina Rovinj leži na tako imenovanem področju rdeče Istre. Meji na severu z občinama Vrsar, na jugu pa z občinama Bale in Kanfanar.

Pred obalo leži “rovinjski arhipelag” v katerem je 22 otokov in otočkov. Največja med njimi sta Sveti Andrija in Katarina. Stari del mesta Rovinj leži na polotoku. Rovinj ima dve pristanišči; severno, za tovorne ladje in južno, namenjeno ostalim plovilom.

Torej, če se odločate kam vas bo letos zanesla pot morda nebi bilo slabo, če bi pogledali malo v te kraje. Za nastanitev se pa nikar ne bati, saj so številni ponudniki apartmajev zmeraj na voljo, da vam ponudijo prenočišče in poskrbijo za vas in vaše želje, da vam bo karseda udobno na vašem letovanju. Kje pa najdemo podatke o apartmajih. Mislim, da bo najlažje če se usedemo za računalnik in storimo naslednje… Če smo se torej letos odločili obiskati Rovinj, vpišemo v internetni iskalnik APARTMAJI ROVINJ. Odkljukamo še vse ugodnosti, za katere želimo, da jih nudi apartma v katerem smo nastanjeni… In že imamo zadetke. Poiščemo tistega, ki nam najbolj ustreza in rezerviramo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.