Pohištvo

Pred kratkim smo kupili hišo v Puli. Hiša je bila neurejena in brez pohištva. Nikjer v okolici nismo našli dobrega pohištva razen v trgovini svetovno znanega švedskega trgovca s pohištvom, ki se nahaja v Ljubljani. Ker ima naš avto premajhen prtljažnik smo si za prevoz pohištva morali izposoditi kombi. Ko smo pohištvo pripeljali v Pulo, smo ga dobro uro nosili v stanovanje, nato pa smo se lotili sestavljanja pohištva.

S pomočjo navodil nam je uspelo sestaviti večino pohištva. A sin si je zaželel še pisalno mizo in pisarniški stol v svoji sobi. Problem je bil v tem, da je miza lahko bila samo na enem mestu in to čist pod oknom, zato okna ne bi mogel odpirati. Na srečo pa smo v trgovini s pohištvom našli poklopno mizo. Čez teden smo jo kupili v Ljubljani skupaj z udobnim stolom. Zvrtali smo luknje v zid in namontirali pisalno mizo v otroški sobi. Ker pa se je nakup pohištva iz trgovine s pohištvom v Ljubljani izkazal za odlično izkušnjo, smo z novim pohištvom opremil še stanovanje v našem domačem kraju.

Potrebujete vrtno pohištvo za opremo vašega vrta, vikenda ali prostora pred počitniško prikolico? Na spletni strani Shoptok.si boste našli pestro ponudbo slovenskih spletnih trgovin, ki ponujajo vrtno pohištvo. Izbirali boste lahko med kompleti vrtnega pohištva, vrtnimi stoli, ležalniki, vrtnimi mizami in gugalnicami. V kolikor se odpravljate na morje in boste kampirali ali pa počivali na plaži v senci borovcev je odlična izbira nakup viseče mreže, ki jo dobite že za 17€. Ležalke na plažo se da dobiti že za okoli 20€. V kolikor kampirate vam bodo prišle prav tende in senčniki.

Izbira vrtnega pohištva je res velika. Na spletni strani boste našli vrtno pohištvo iz lesa, ratana, plastike, kupili boste lahko oblazinjeno vrtno pohištvo v klasičnem, modernem ali retro stilu. Kaj in koliko boste kupili je odvisno predvsem od debeline vaše denarnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.