Sodni tolmač s certifikatom Ministrstva za pravosodje

sodni-tolmacNaši sodni tolmači so vam na voljo vse dni v tednu, zato nam lahko zaupate, da bomo vaše dokumente obravnavali hitro in zaupno. Sodno overjene prevode kot so bilance, spričevala, rojstni listi, izpisi iz sodnih registrov, sklepi o dedovanju itd. vam lahko pošljemo tudi po pošti oziroma jih po potrebi dostavimo na izbrano mesto. Profesionalen sodni tolmač mora imeti ustrezno potrdilo s strani Ministrstva za pravosodje, da lahko prevaja uradne dokumente, poleg tega pa je zelo pomembno, da ima tudi dovolj izkušenj in znanja, saj je prevajanje sodnih besedil še posebej delikatno in mora biti poskrbljeno za čisto vse detajle besedila.

Sodni tolmač poskrbi za prevod govorjene in pisane besede
Potrebujete dobrega sodnega tolmača, ki bi poskrbel za prevod govorjene ali pisane besede iz tujega v slovenski jezik in obratno oz. za prevod iz tujega v tuj jezik? Naši sodni tolmači vam pomagajo tako pri prevajanju dokumentacije kot pri zagotavljanju spremstva na sodišču in prevajanja govora v sodni dvorani.

Zaupate nam lahko, da vam bomo stali ob strani in hkrati poskrbeli za strogo zaupnost in diskretnost v celotnem sodnem postopku.

Sodni tolmači, ki so vredni zaupanja!

040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.